Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ziku Dabica sto zalijeva Liljanu eliksirom mladosti.
Popisham vam se na komentare! ( zna se koje)
I Mars ima proljeće..
ovo pod uticajem avatara sada svi vide nekakve sume i drveca na planetama. cudo nisu i nekog na\'vija uslikali. meni ono ne lici ni na srbina ni na dzamiju ni na hrvata ispred crkve. lici mi na par pichoka obrijanih prije nekih 10ak dana, gdje su dlacice oko supljine vec malo narasle.
Ma ovo Marsa nije ni vidilo!
Ovo doduše podsjeća i na ubuđalu krempitu u caffe slastičarni \'\'Keljemendi\'\'
Ma ko mi ovo u mene njivu i moje krumpjere slika...uh sto se nasekirah...
ŠUPLJIRANJE.
vidi Bakira što razmjera
Vidi Safeta bere sljive.....eno i Zahide...sjedi pod kruskom...aaa jest ih lijepo vidjeti, sto jes jes... :D
Ja vidim da je većina vas ovdje za psihijatriju.
Sta vam je ljudi? Gdje vi vidite Srbe i kojekakve Dzamije??? Ja tamo samo vidim jednog Hrvata, stoji pored crkve i mase u kameru....????
heh, vidi dzamija
Kazu u ponoc na ovom prostoru cuju se krikovi jedne zivotinje... sad ti krivova vise nema, sad se nalazi u Haggu, tako zvani Vuk karadzic.
Kako ba srpsko nebo srpska zemlj srpska ptica i Mars je valjda srpski Samo jos nisu prisvojili MJESEC I ZVIJEZDU