Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jarane i ovu nasu planetu smo jos malo unistili... sad gledaju da se sire dalje.
To je jedino u cemu smo dobri... unistavanje svega sto je dobro !
Napraviće oni sranje i gore gdje je god čovjek kročio s*** je sve !!
Na ovo pitanje smo i mi svi mogli dati odgovor... Pa jah, sad je ne zamisljivo, sadasnja tehnologija nam to ne omogucava... Vec zamisljam taxi na relaciji Zemlja - Mars... The Millenium Falcon Taxi, GRAS in Space i Centro Star 😜
Napredak tehnologije je u stagnaciji. Koliko god je napravljen veliki bum od polovine prošlog vijeka do danas, sad već ta krivulja polako ide silaznom putanjom. Za kolonizaciju Marsa trebaće nam maltene sci-fi tehnologija, a mislim da smo još mnoooogo daleko od toga. Pitanje je da li ćemo je ikad i otkriti, nažalost. preppersbalkans.blogspot.com
Astromaut.
Koloniziracete vi moj k. nije vam Mars Afrika
Znači ništa više afričke, azijske, južnoameričke i te zemlje, iscrpljeno, a?
Treba na Mars poslati samo Srbe,Hrvate i Bosnjake, oni ce znati kako da ukrote divlju planetu i vrate atmosferu ugodnu za ljudski zivot.
Jel ovaj pao s marsa
Ti da si bio dobar astronaut, ne bi bio bivši.....
Ako ne možemo u EU, onda nam to jedino preostaje ! :) Eh tu dejtonski sporazum ne vrijedi, nema Hrvatske ni Srbije, a do sultana Erdogana pozic za pomoć putuje pola sata ko nekad SUlejmanu veličanstvenom putem konjanika. Da li bi tu bilo problema sa funkcioniranjem ili bi se borili do zadnjeg za temeljna ljudska prava. OSim jedinog koej fizički mohlobiti realizovano: Pravo na odlazak na hadž iz radnog odnosa. Naime putvalo bi se tamo i nazad i NAJMANJE 3-4 godine ko nekad davno !!
mars uopšte ne postoji ko vjeruje budala
ah, nista novo za vas amerikance