Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da, to si u pravu. ali u zapadnom jerusalemu takodjer postoji muzej islamske kroz istoriju - jako dobro uredjen, sa izuzetnim eksponatima. takav nisam vidio jos ni u jednoj islamskoj zemlji.
Jesu li to oni shto tragaju za \"shtapom\", pod izgovorom da istrazuju stare ulice? Ccccccc...
slabo se islamska drustva bave naukom,sve je to srednji vek,rani srednji vek
Kakva crna kradja, pa nisu slagali da su nasli nesto sto je jevrejsko nego islamsko, uostalom mislis da Palestinci imaju tu pamet da bi oni to otkrili i da bi znali o cemu se radi, mislis da imaju arheologe tog kalibra, te pameti? Da su to Palestinci nasli, vrlo brzo bi to bilo ili unisteno ili zapusteno, neki seljak bi to odnio da mu pozluzi kao cigla u izgradnji kuce, realno.;-)
Istocni Jerusalem je pod Izraelsom okupacijom od 1967 godine, i po rezolucijama UNa. Po tom je i sam rad arheologa u okupiranim teritorijama ne samo nelegalan, vec i kradja tudje historije.