Koristi se u proizvodnji elektronike
10
Apsolutno čista voda nema dobar okus
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haha, sta je ovo, clanak o destilovanoj vodi?
Vodi apsolutno ne treba nikakav ukus. Ne pijemo mi vodu zbog njenog ukusa.
Dole Gospodar Svjetova što nas je uskratio za vodu!! Djeci svojoj rođenoj ne da vode da piju đe je socijalna da mu uzme djecu.
\"nečistoče\", ma ja ba to je to . Bravo majstore,poselami nastavnicu bosanskog iz osnovne
Hvala Gospodaru Svjetova sto mi je podario da imam cistu vodu u gradu. Pogledajte kako je ljudima u Somaliji, a vi se razbacujete sa vodom a jos niste ni zahvalni sto ju imate. Treba vas u Somaliji poslati jedan mjesec da se malo dozovete.
Tekst iz školskog predmeta \"Poznavanje Prirode\" za drugi razred osnovne škole iz sredine sedamdesetih, preraditi tek toliko da liči na novinski članak, i objaviti ga kao nešto novo ! Uobičajena praksa jeftinih internet portala sa kojih klix.ba kopira vijesti.
To onda znaci da bi voda nas popila ?
Hoće li Klix.ba ikada donijeti neki naučni članak o mogućem otkriću točka ?
Drago mi je što Klix uvijek donosi vijesti o najnovijim rezultatima naučnih istraživanja o otkrivanju tople vode. Toplu vodu možemo otkriti i na druge načine. Za ovu vještinu otrivanja tople vode potrebni su nam metalni ili stakleni vatrostalni sud, šporet, hladna voda. Postupak: 1. U sud nasuti hladnu vodu, 2. Sud spustiti na ringlu šporeta, 3. Uključiti kuhalo. Nakon nekoliko minuta ako provjerimo temperaturu vode, primjetićemo da je postala topla ! Toplu vodu možemo otkriti zagrijavanjem hladne direktno na vatri, ili peći, radijatoru... mogućnosti ima više. Ali postoji još jedan način dobijana tople vode koji apsolutno odgovara načelima Green-Peace-a; nema oslobađanja CO2 ili bilo kakvih štetnih plinova. Postupak: 1. U sud nasuti hladnu vodu, 2. Sud poklopiti, 3. Sud sa hladnom vodom ostaviti čitav dan izloženo ljetnom suncu. Nakon tog vremena, kada otvorimo sud u kojem je bila hladna voda, otkrićemo da je voda sada postala topla !
imal ko da mu pljunem u usta?
znaci pljuvacka je zdrava
hajmo muslimani, nvalite o čistoći vode...
MAMLAZI, VODA NEMA UKUS!!!!!!