Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ej, pakšu znaš da bi mi bilo jako drago kad bi bilo sve to istina....a što si promašio i temu i sajt....a ti vjerovatno misliš da nisi, jelde?
kao prvo u clanku se navodi da uz iMac G5 dodje wireless keyboard i mouse.. sto uopste nije tacno. Cak i na slici koju su stavili je wired mouse i keyboard. Postoji opcija da se plati extra i uzme wireless mouse and keyboard. Kao drugo Mac OS X jeste baziran na Unixu (FreeBSD) i jedan je od najboljih operativnih desktop sistema
ovaj iznad treba CTRL+F1
Prdonjica se malo sjebo, al nema veze. On nevidi razliku izmedzu operativnog sistema Unixa i samog Mac-a. Ali je on naviko na guranje monitora u supak....CTRL+F4 i zacepi papak.
sta kazes misu?
fx53 soc939 rasturit ce ovo smece na komade
jebiga jarane ali jebe te teorija... gdje si ti vidio na macu drive c a i kakav komand prompt....
komentar
ja neznam kako rijesiti problem sa virusima, ali ako vam se slucajno ovaj orangutan sto se potpisuje sa seronja posere na vas MAC, jednostavno mu gurnite monitor u guzicu dok se cuje 'klik' zatim na komand prompt ukucajte: c:/seronja_pusi_ga.exe ovo ce startati program koji ce seronju prebaciti u pusacki mod. Kako mu je bulja zacepljena monitorom nece smrditi, i vi cete moci uzivanje u seronjinom pusenju. da izadjete iz ovog programa, pritisnite na Ctrl-x seronja ce automatski prestati pusiti, lupite ga nogom u jaja, i vas monitor ce biti izbacen iz seronjine bulje ukucajte na komand prompt: c:/seronja_lizi.exe ovo ce prebaciti seronju u mod za lizanje cim ce seronja ocistiti vas monitor od negativnog magnetizma i sopstvenog izmeta. Sada mozete bez problema koristiti svoj MAC. Copy Rights Apple 2004