Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nauhka nije za norhmalne ljude zivijo sveti Alija
kako vas vise nije stid, za sve optuzite muslimane, djubrad pogana!
AKADEMIK 27.12.2008. u 15:13 ovo je bosnjacka omladina 100%. Oni imaju obicaj baviti se naukom i slicnim stvarima. Ne asocira nas djabe islam na nauku, robotiku i sl., a ne kao glupi Japanci, na terorizam i sl. A sad ozbiljno, kladim se da 90% muslimana ne zna sta je to geneticki inzinjering. KLADIM SE DA NI TVOJA MAMA NE ZNA STA JE GENETICKI INZINJERING.
genetički inženjering je kada neko inženjerira genetiku? je li tako čika AKADEMIK? možda i nije, ali je evidentno, iz tvojh komentara, da si ti jedna \"opasna greška\" iz garaže nekog mutanta koji je pravio djecu u alkoholiziranom stanju...
Baš je ok...a što se tiče muslimana šteta što ne slijede prvu riječ Objave!
ovo je bosnjacka omladina 100%. Oni imaju obicaj baviti se naukom i slicnim stvarima. Ne asocira nas djabe islam na nauku, robotiku i sl., a ne kao glupi Japanci, na terorizam i sl. A sad ozbiljno, kladim se da 90% muslimana ne zna sta je to geneticki inzinjering.
aha! Ma nisi dovoljno upucen. Bakterija pozeleni ako je mljeko otrovno no ako se pak mlijeko osjeca ko srbin onda pocrveni i naravno kao hrvat onda naravno poplavi, Ako je mlijeko bez nacionalnog identiteta bakterija postane providna i krepa.
svaka čast Cambridge! ! ! tako treba! da je nama ovakvih ljudi,,,imamo mi puno kreativne omladine....
a zasto bi bas zeleno ukazivalo na otrov? i to je dio antiislamske paranoje i hajke. sta fali plavoj ili crvenoj, jos bi se bolje vidjela u jogurtu. cafiri prokleti, gorit ce u dzehenemu!
Svaka cast Cambridge! Vratite nauku ljudima, gdje joj je i mjesto, a ne u neke zatvorene kabinete nekih nazovi doktora - nauke. Da nam dugo zivi hacking.
preporuka za sa-x, skinite ovaj clanak, jer ovo ne interesuje nase soviniste, rasiste, nacionaliste, mrzitelje ikompleksase i frustrirane koji uobicajeno posjecuju i komentiraju sa-x.