Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posto smo kao drustvo dokazali da nismo zreli vise nazalost za sekularnost, nema mjesta ikakvoj nauci. Neko umniji od nas je to davno rekao gdje prestaje nauka tu pocinje religija i obrnuto.
Manje više, više nauke, manje religije :) šteta što ne smije o tome pričati...
Manje ZLOUPOTREBE religije, a ne manje religije. Religija sama po sebi ne skodi.
Respekt, covjek je stvarno izuzetno cijenjen, ali naravno vani. Ali nema veze super da Bosna ima i naucnika a ne samo "naprdjivaca".......
Uvaženi profesore. Dženan Jahic pjeva na Španskom i Ruskom to je vijest. A ne daju nam komentarisati.
...akademik. moš mislit kako trebice "lete" na njega.
@commiemarshhal neke lete..dokaz tome je da je on tu ;)
Trebamo vise Milosevica ;)
Ovakvih da:😀😀
@kiki volis nerdove? ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (26)
Sta ce nama nauka, nek se prave crkve i dzamije i nek se svaki dan vuce prica o popisu dok mladi bjeze glavom bez obzira.
Mladi će bježati bez obzira o čemu mi pričali jer je to kolotečina i samar koji nam je Zapad nabio. Izvozi BiH, itekako izvozi, ali joj to niko jeb*no ne plaća. Izvozimo obrazovane kadrove koji u procesu školovanja državu koštaju gomilu para, a onda hladno spakuju kofer i odu uz neku bjesomučnu oproštajnu poruku na facebooku u kojoj psuje i grdi državu bez koje bi bio seljačić sa 8 razreda osnovne škole.
@Napacen da i ja opsujem drzavu a ? ;D
PRIKAŽI ODGOVORE (6)