Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LAZ !!!
http://adf.ly/CDRO POTRESNE SLIKE S HAITIJA: Očajna i gola leži na .. POTRESNE SLIKE S HAITIJA: Očajna i gola leži na ulici, nitko joj ne želi pomoći - Jutarnji.hr http://www.jutarnji.hr/potresne-slike-s-haitija--o..
Poštovani, uvodimo dodatnu kontrolu da se glupim i ružnim onemoguće komentari na pojedinim člancima. Sofisticrani program djeluje automatski te nije moguće da vas pustimo \'preko veze\', Hvala na pitanju!
zasto ne mogu komentirati clanak o VIP ulazu za pederkusa guettu?...ima tako zanimljivih fotki za pljuvanje....
ma jedite gofna Vi i Vaša prognoza....pa ljetos ste govorili da ce ovo biti naj naj naj hladnija zima do sada, i dali je tako ???
sad ce ih decembar zaj***ti i spustiti temeratru na -20 :D
bi mogla biti ili je bila ?