Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj ovih kliksovaca, pa zaboravili ste spomenuti moju kucu.. Da vam kazem, moju kucu ne mozete vidjeti na google earth-u, za to su se pobrinuli moje komsije srbi... zapalili su je...
:(
@mv960 ja svoju mogu vidjeti al ko da nije moja (tacnije i nije-uzeli su mi je) :(
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gugl je spijunska organizacija, svi to znamo.
Svi smo mi pomalo spijuni http://www.youtube.com/watch?v=nxyIjg6DAoA
Seo sam u kola krenuo na Mars poneo sam sendvice i jedan paradajz! http://www.youtube.com/watch?v=hbuOFMFOZQA
americke picke
Pošto nemam para da putujem po svijetu meni nije problem.
Ne vidi se ni dio bolnice Koševo ni pola Antarktika. Prijatelj mi neki dan šalje koordinate lat 70° 9'16.32"S long 87°45'58.43"E Jasno se vidi dug trag iza ogromnog zamagljenog objekta. Šta bi ovo moglo biti?????
Nidje veze. Koninklijk Paleis se baš može vidjeti...
Tražut ću od gugla da mi zamagli zgradu :P
Klix - magija kopiranja. Uskoro ocekujemo clanak: "Iz pera legende znanstvene fantastike: Kako su očekivanja od 2014. godine bila šokantno konzervativna prije 50 godina". Naravno, Klixu ce to biti prevelik naslov, pa ce glasiti: "Naucna predvidjanja koja su postala realnost".
Al' prava je stvar ovaj google , ja evo obisao svijet, a nisam mrdnuo iz kuce....
...ne'š vala vidjet' ni šta je na commijevim monitorima :)
Ja jeste brzi....ni 15 sekundi na inex.hr nije trajalo...
morao sam kopirati komentare pametnog lika.... STress_02 Babil u Iraku (ne Babilon!) nije grad, već arheološko nalazište - vidi se točno ono što se na iskapalištu i treba vidjeti. Idemo, dalje... STress_02 Niti vojarna, niti spremnici nafte u Vlissingenu nisu pikselirani - upišite "Oostelijke Bermweg, Vlissingen", pa provjerite i sami. U bilo kojem povećanju. Idemo dalje...