Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Totalno pogresno. Ja sam lijecio skoliozu sa doktorima i to uspjesno. Da si pratila instrukcije doktora ne bi doslo do zakrivljenja od 90 stepeni. Ja sam smanjio sa 22 na 10 uz pomoc doktora, bez operacije. Ljudi ne padajte na ove glupe fore, idite doktoru kad ste bolesni.
sta ce doktori kad su joj roditelji izvrsili istrazivanje 😂. jos je ovo i pozitivan rezultat u glavnom zavrsi smrcu djeteta kao sto je bilo nedavno u Hrvatskoj. a znam i jedan slucaj gdje je momak zavrsio invalid jer se alternativno lijecio
Klasika sve je trening. Tjelovjezba rijesava i mentalne probleme.
Realno gledajuci, ko je ne bi yebo noje se rodit trebo
More doktora fizijatara i fizioterapeuta se bavi kineziterapijom ovakvih stanja a ona je eto izmislila toplu vodu koju se opisala u svojoj e knjizi koju možete kupiti na internetu samo zato što joj je bila ponuđena operacija kao bolja i brža metoda. I moš mislit sa 92 smanjila na 75. Ima godina u guzici i i dalje kriva..
@swanfilter Ne lupetaj! Nije stvar u tome da li je ko upozorio na moguce komplikacije ili ne. Poenta je u njenoj izjavi: "Nažalost, medicina još uvijek funkcioniše na način da svi doktori misle da je jedino riješenje operacija" Ja svoje dijete, po uputama ljekara, vodim na vjezbe u Vrazovu, a ova je evo izmislila vjezbe koje je opisala u svojoj e knjizi i tako dalje....