Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čitav život izbjeglica, ej živote!!!!
" "Oštro se protivim njenom hapšenju koje na nečuven način krši ljudska prava. Ona je prošla dosta toga u životu i nije joj bilo lako", rekao je McCurry. " .... a kome je to u Afganistanu bilo lako nakon dolaska vase "demokratije"
Pa nije im baš bilo ni sjajno za vrijeme vladavine talibana. Doduše jesu SAD i njih postavile na vlast.
@drunken tiger ne vjeruj svemu sta ti servira globalisticko-kapitalisticka psiho masinerija pod cijom su cenzurim skoro svi svjetski mediji. to su vijesti za mediokritete
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Uglavnom fotografija od prije otprilike 20 godina kvalitetnija nego ova novijeg datuma, zapadnjacka posla, laz i obmana. Sumnjaj nemoj biti ovca ;)
Oni su to tako lagano uraditi upisati narod ako postoji stara ako ne postoji nova Maticnu knjigu Izdati licne Izbjeglicke podatke. To sve ja mislim da ide preko crvenog krsta .oni znaju kako to rade Zao mi je ovog djeteta a danas Zene da mora da prolazi kroz muke Zbog Neci tamo gresaka .neka im Bog da snage da izdrze i da puno puno puno jos nauce.
Da se sa 18 slikala za Playboy....zivot bi joj krenuo drugim pravcem....ili da je tada bilo...twitter i instagram.......u Afganistanu...
zato je National Geographic uzeo milione na oči njene zelene... i zahvalio joj se fino...
Propo.
Prelijepe oci!...Tuzno sto se i pored slavne slike i podrske, nije uspjela izvuci.
@drinsky1 Svi ljudi koji zive tezak zivot izgledaju propalo..Ne samo muslimanke.Lupetas!.Pogledaj nomadska plemena Sibira, Istocnih zemalja, svuda po svijetu...itd...sta si se prikacio muslimanki..
Reklamirala je National Geographic nek joj sad pomognu.
što bi rekli mala je sa 12 zviždala :)
samo kažem da je djevojčica bila lijepa. ništa više. tako da se ovi uglavnom lažni moralisti suzdrže minusa.
@as83 ma bezveze ti je komentar....
14 godina robije ili deportacija!!!!!!! za boravak u ćumezu, pa što se više razmnožavaju u tom avganistanu, pakistanu i u nas ne znam kog se k**** razmnožavaju, ali dole baš to je krajnje neodgovorno. Nema dječji doplatak a ono se hoće razmnožavati ccc
instinkt je cudo
ovu naslovnicu NG-a i ove oci mislim da svako zna...
hoš i ti da imaš zeleno-plave oči
@@mko again returned imam
PRIKAŽI ODGOVORE (12)