Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
45 minuta na onakvom hladnom betonu gola? Živa bila navući ćeš šta sa bubrega...
Ne znam za vas al za mene je ovo čista ironija, čuj bori se protiv seksualnih napada tako što se skida gola nasred univerziteta. ccc iz ove amerike samo gluposti dopiru..
Nek ti znaš, eto objasni mi molim te... ironija kao veoma širok pojam može se prikazati i u ovom slučaju gdje djevojka koja se pokušava boriti protiv seksualnih napada to radi postupkom koji te napade ustvari izaziva. ;)
Da je ona ispred kampusa u Sarajevu bila bi najmanje 10 puta klapnuta HAHAH
Jer joj se moze
Snima reakcije zagorjelih Klixovaca.
Ja sjedem gologuz na sebilju prvo bi me svezali pa rekli manijak itd...
Uklopio bi se u navijače Melje 100% :D Pravi manijak.
Od toliko svijeta samo jedan pridje da zaisce
Na FB je kasnije stavila status - za mir u svijetu :))))
xxlenaxx, i ti bi voljela da si pametnija
" Iz policijske stanice u Texasu su naveli kako njen performans nisu smatrali ilegalnim". A ilegalan je performans kada mlada djevojka pokrije lijepu maramu po kosi i tako šeta gradom. Koja zapadna demokratija da ti pamet stane.
Bona dobit ces proljev sjedeci na betonu...
Ma egzibicionista...
zato što je nemoralna
to samo umjetnici mogu
hajde mala radi nesto korisno, od sjedenja nema nista
da je kakva picoka svi bi je primjetili, ovako samo se onaj cupavi ugljesa okrenuo, haman zagorio...
kad je ovako odvazan borac za prava zena i qraca palaca nek ovaj performans odradi u Indiji ispred nekog univerziteta u nju delhiu jadna joj majka kako bi je oni zagoreni indijanci isklofali