Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisu ni dobro pjevale niti su rasplamsale ikakvu mastu...to sto neki muski urednici nabrzinu \"bace turu\" na njih pa skontaju da bi mogli napisati clanak i impresionirati i jedan razuman um...eh tu su pogrijesili....nastavite d*kati i pisati kako su vam tacno rasplamsale mastu
SARAJEVO-X.COM PORTAL ZA PUBERTETLIJE
nije bitno bitno je kako su tresle guzicom.
Ove dvije djevojke pokušavaju na sve moguće načine da prodaju seksipil, dovoljno je da pogledaš 3. i 4. sliku i da ti to bude totalno jasno. Tako da ne vidim razlog zašto ti smeta što neki napaljeni dečkići pišu da bi im radili ovo i ono, one to i žele.
Ah jesu se nakvarcale
Ja sam razočarana, kako naslovom ovog članka, tako i komentarima pojedinaca. Čim je žensko u pitanju, oskudnije odjeveno, odmah se javlja muška populacija komentarima tipa: \"...radio bih joj ovo i ono...\" Do sada se, koliko ja znam, na eurosongu biralo nešto drugo od ovog gore spomenutog, ali izgleda da su neki novi kriteriji za prolaz dalje. Pola vas ne zna , niti se sjeća pjesme koje su blizanke pjevale. Ali one su \"...pokazale lijepo izvajano tijelo...\", \"...postanu prava senzacija...\". Pobogu, izvajano?! :O Senzacija? Ništa posebno, sve u svemu, bolji je naš Dino milion puta, nije što je naš, al\' tako je. :D
cuj to \"zar je bitno kako su PJEVALE\" ??? pa sta to na IZBORU PJESME ima vaznije od tog kako su PJEVALE? jos uvijek se muzika slusa usima a ne ocima, b u d a l e novinarske !
brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kako su dobre
Najljepse su bosankeeeee
ne bi me začudilo da piške stojeći
\"dobra koka od roda je dobra. dobru koku prose sa svih strana!\"
pa fulile su profesiju, nek se slikaju za playboy :D :D
Prije bih puko ovu lijevu..
i meni je onaj svedjanin sladak! kisss
za mene je kao muskarca puno zgodniji Svedjanin. hmmmmm sta bi mu radio. a ove slovakinje nevaljaju
Vidjece oni svog Boga kad mi posaljemo Selmu Bajrami !!!
oblizo bi im noge ko pitu od jabuka