Komentari (272)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
taman mislis da ti je dobro u zivotu, da si OK, da si mlad, zdrav, uspjesan i tako te stvari. I onda vidis ovog lika, I kako izgleda I gdje zivi I sta vozi... I onda u sebi kazes, "ma peeeder garant" da se kobajagi utjesis, I uradis par sklekova da budes I ti zgodan ko on hahah I eto...
izgled, mjesto prebivalista, auto...su glavna mjerila ogranicenih ljudi :)
kako lijepa zivotinja....ovo je nesto najbolje sto postoji na planeti
Lafcina je, sto jest jest
svi muskrci zele biti on, sve zene zele biti sa njim :D
sve me boli , moram doktoru ;)
na sl 1 jel ovo pas opalio selfi :P
Fino, a i ok je i to, da frajer ima mnogo pratioca na Instagramu. Medjutim, kljuc da ce Balkanske sponzoruse vidjeti zapada zove se Hasko, ide redovno kod doktora i ima poster Ferrari-ja zaljepljenog u dnevnom boravku.
imam i ja haskija ali vala nikakve fajde ovdje kod nas :) jos me komsije napadaju kazu zavija na ezan pa nece na dobro izaci,gađaju ga i guraju jer ima "sejtanske" oci,a on jadan pitomiji od macke
Obicni muskarac voza ferari,ima luksuzan stan od 120 kvadrata u NY,doktor i plus igra tenis, aah da ima tijelo manekena. Obicni muskarac.
:D
Ja b' se ud'o! :)))))))))))))
ćao, ćao, vozdrica! ;)
Prelijep je. Zgodannn uhhh
Njam njam, preventivno ga uzimati. Za doručak, ručak i večeru (:
Depilacija i fazoni... Ovo je idealan muskarac: https://www.youtube.com/watch?v=ksAiUhqNrG4
Prelijep je.
Decko, jeso ti gej?
@aspirin Nisam gay ali lik je prelijep.
love you doc!
Dobar k'o dobar dan!