Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedino sto nemamo para, živimo ko posljednja ološ, medju 20 najjadnijih drzava smo, svu korupcija i mito, imamo 30 % nepismenog stanovnistva, STRAH ME IZAC NA ULICU OD KRIMINALA, ne mozemo da sakradimo autoput 15 godina, propadaju nam firme.. eto mozemo radit fakat sta hocemo u ovoj drzavi stvarno radi ko sta hoce :D:D
Eto ti njijhove demokratije HAHHAHAHAH, a mi se nesto zalimo.. mi mozemo raditi sta hocemo jedino sto nemamo para da radimo sta hocemo ;)
A do sada su kao bile hapsene one koje nose tole u Parizu, nidje veze, simbolicni zakoni koji nista ne znace i koje niko ziv ne postuje su samo moguci kod Francuza i Amera, sto ce reci da su tu negdje po inteligenciji.
Bezveze se nerviras,pa Bosanci su najpametniji (sudeci po komentarima).Samo je cudno da tako "napredan" narod ima jednu od najnakaradnijih drzava pored tako pametnog naroda.Sta ce tamo neka EU pored ovakve sile od drzave.Zato Bosanci traze ukidanje bezviznog rezima za stanovnike EU,okupirase nam Bosnu trazeci posla ovdje:)))
.
Kako vam se sad svidja EU? Ovakvih i slicnih gluposti je puna evropa, ne bi me zacudilo kada bi se u njemackoj nasao neki vazeci zakon iz doba treceg rajha...
Kreteni prevodioci, da znate za ubuduće: konstitucija = ustav. Na našem jeziku je konstitucija nešto drugo.
Francuzi su paglu, a jezik im je za začepit uši.
" ali samo ako se bar jednom rukom drže za bicikl ili uzde konja...." nemoj da te ja kceri vidim da hodas gradom u pantolama a da se ne drzis za konja ili bicikl hihihihihi
Ma dje je zapad a dje smo mi hehehe. Evo 2013. godine francezi ukinuli zakon o segregaciji zena. Sto ti je demokratija! A vamo prosipaju fazone o demokratiji a do juce zene nisu smjele da oblace sta su htjele. Stranoooo, ubitacno.
navedeni u 'konstituciji'? jel to google translate prevodi ili ovi sto 'savrseno' znaju engleski :)