Zanimljivosti
0

Žena magnet privlači metalne predmete i aktivira alarme automobila

Sarajevo-x.com
Brenda Allison
Brenda Allison
Britanka Brenda Allison ima moć da privlači metalne predmete koji se lijepe za njeno tijelo. To je posljedica jačeg elektromagnetnog polja koje posjeduje ova žena u odnosu na druge ljude.

Brenda Allison kaže da njeno tijelo privlači predmete kao što su kovanice, ziherice, magneti, ključevi i slične metalne predmete koji na njenom tijelu ostaju "zalijepljeni" i do četrdeset i pet minuta, piše "Daily Mail".

Kada se njen puls ubrza, ova žena čak može plesati a da metalni predmeti ne spadnu sa njenog tijela.

Njeno tijelo je također oduvijek aktiviralo alarme kada prođe pored parkiranih automobila, ometalo je TV-signal i gasilo sijalice.

Roditelji su joj u djetinjstvu prestali kupovati satove jer je njeno tijelo ometalo rad mehanizma.

Svaka osoba ima elektromagnetno polje u svom tijelu, ali je ono toliko slabo da mnogi od nas nisu svjesni da uopće postoji. Allisonova je postala svjesna svog stanja još u vrtiću. Tokom odrastanja je vodila dnevnik pomoću kojeg je shvatila da je njeno magnetno polje najjače na kraju svakog menstrualnog ciklusa.

"Ponekad se stidim svog stanja koje me dovede u neugodnu situaciju. Prilikom kupovine u supermarketu, približila sam se kasi koja se pokvarila. Bila sam sigurna da sam upravo ja uzrok tome. Prodavač je počeo vikati na mene optužujući me da sam bacila voodoo čari na njegovu kasu".

Doktori sumnjaju da je stres uzrok njenog povećanog elektromagnetnog polja, te su joj preporučili da se češće odmara. Također su joj savjetovali da u periodu povećanog elektromagnetnog polja njenog tijela ode u kuhinju i uhvati se za česmu koja je uzemljena.