Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve Bog vidi , cekaj!
Zivotinje pravo volim,a pojedine ljude bi mogao udaviti golim rukama!
ha hebo majku ovaj na devetoj slici primio i postanare
Jadne zivotinje..
Realno, ovo sa lutalicama prelazi svaku mjeru. Ne može više čovjek nigdje izaći od njih. Sad da me ne shvatite pogrešno, volim ja životinje, ali valjda imam pravo da izađem u svom gradu da prošetam i da pri tome ne strahujem hoće li me čopor pasa napasti. :/ Fino je što se vi svi zalažete tu i napadate one koji su protiv lutalica, al\' hajmo malo relnije sagledati situaciju. ;)
Stavim ti ja d.j.e.c.u. u sapun ! JEEEEBEEMOOOO VAAAMMM MRRRRTTTTVVVEEE ! (ZA NELJUBITELJE ZIVOTINJA) JADNICI, VLASTI I MEDIJI VAM MAZU OCI ALI ETO NEKA SU PSI \"PROBLEM\"
J E B EM TI F A M I L I J U ALI ONAKO KOMPLETNO ;))))))) MOZES BITI MANGUP PREKO INTERNETA
Ovako cviljenje za jadnim cukama može samo neko ko se nikada nije brinuo ni o kučetu, ni o mačetu ni o djetetu. Koje olako i neodgovorno poimanje života, majko mila. Ima vas stotine miliona štanc-mašina, pogotovo u Africi, štancaj potomstvo, a ko će se brinuti o njima, boli vas racku.
bolje u hiljadu četiristi i nekoj po hidžri nego ti u osmoj godini, iliti od objave fejsbuka...
tooooo @sakibe legendo, samo nemoj tako neplanski, evo ti moj prijedlog: sklopi neki ugovor/sporazum sa fabrikom sapuna i lagano im donosiš te ušljive džukele za lovu, ha ja. LIČNA DOBIT: konačno si zaposlen, dobro plaćen, zaradiš sevapa za cijeli život. DRUŠTVENA DOBIT: čiste, lijepe i sigurne naše ulice, učestvuješ u rastu industrije sapuna i derivata za čišćenje, mogućnost zapošljavanja više radnika u fabrici zbog povećanja posla, moguće povećanje izvoza na državnom planu.
@HEH Smiri se seljačino, evo maloprije sam još dvojicu rokno, vrtili mi se oko avlije, bacio sam ih u kontejner.
@sakib @ratajac J E B EM V A M M R T V E I S V E ST O I M A T E I STO C E TE IMATI HIHIHIHIHIIHIHIHIHI
manji su vam dusmani ti psi lutalice u najnovijem sarajevu od hordi useljenika koji su vas vratili u mracno doba hihihihih
Onako usput bi ti ja uspavao f a m i l i j u :)))))
@ bosančeros A šta misliš da ti mi svi jebbbb maaamicu 1400 i nekoliko puta???
gledam opet se ovo ljeto u Zenici pojavilo mnogo mladih pasa lutalica, očito da više ni kastracija ne daje rezultate jer su došle nove ture pasa sa sela.