Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nsiam vrjevoao da zpavrao mgou rzmaujeti ono sto ctaim. Zaavljhuujci nobniečoj mčoi,mgzoa,pemra irtažsiavnjima nučainka sa Cmebraidga,njie vžano kjoim su roedsjlidoem npiasnaa slvoa u rčjiei, Jdieno je btino da se pvro i psljdeonje sovlo nlaaze na sovm mjsteu. Otasla solva mgou btii u ptponuom nerdeu i bez ozibra na ovu Oloknost,tkest mžeote čtiati bez pobrelma.Ovo je zobg tgoa što ljduksi Mzoak ne čtia savko slvoo pesonbo,već rejiči posrtmara kao cljeniu A uevjik ste msilili da je pavrpois vžan
JALE NE SERI !!!!
PA mogla si se za Dzeku naseg udati.On inace voli zaljubljenice u City,zar hoces da nam ga zbari Baloteli ,crni mi?
Ovako bih i ja mogla od Zrinjinih dresova ili da jednostavno obucem bijelu vjencanicu i stavim crvenu lentu.
@m MAMA TI JE DERPE, PRICA SE DA VOLI MUSKARCE
@p.i.p.o. Da, ja i dalje mislim da su pravopis i gramatika izuzetno bitni! Isto kao što mislim da su bitni maniri za trpezom, bez obzira što želudac može primiti hranu ma kako mi istu konzumirali.
eto nek si ti vidio al samo na internetu
vela havle vela kuvete ja budale mlade!!!!!!!!!!!!!
Milfača
legenda si :D
koliko vidim nema 10tku ni na koki ni na dupetu
svaka cast msm potrudili ste se da nabacite slika... Drugi piu kad budete krali clanak sa Twitera star 10 dana skini te i slike
ja sam isto cuo da je dzeko derpe ? pricalo se u njemackoj .. ne da imam sta protiv toga ali nasa sredina je staromodna
Msm volim Dzeku i pravo mi je draga ali malo pretjerujete svaki drugi clanak o Man Cityiju.
odlična ideja, a još bolja izvedba! pa nek\' se ove naše navijačice ugledaju na nešto kreativno, a ne na cece, seke, goge i slično!
Ne bih ti ja dao da mi diraš Željin šal, da si mi tro žena