Nevjerovatni španski perkusionist
665
Za Jorgea Pereza su ženske stražnjice muzički instrument
Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pronašao sam svoj omiljeni instrument :)
đe su kablovi? nek' ušteka kabl. :P
Hahahhaaha preludoo!!! Svaka cast majstore!!!
joj sunnce,,,,,sunce li ti tvoje ....bijedo jedna ako si ti to sto govoris mislis da su svi ljudi takvi.....fujjj.. nekulturni s.tv,ore
Fali mu basa:D
Konobar: Sta pije dama? Ja: Kakva dama!? To mi je bubanj :)
U buducnosti imace pratnju duvacke instrumente (zena koja svira ****u) Hahahahahah :D
Ova druga s desna najvise dobila po guziiii :D
i tata bi da svira :D
Kazao sam svojoj da veceras sviram turski mars!
I onda kazu na istoku zene tretirane kao predmet nigdje veze kao prvo a kao drugo na zapadu su od malena ispirani mozgovi tako da kad napune dvadesetak mogu se naći u svakavim prljavim poslovima a najmanje u nečemu poštenom, i sad one kao nisu predmet, to je kao njihov izbor, jeste mozda izbor ali je pogresan, ali ko da one znaju, njima je bitno da je u demokraciji sve dozvoljeno.
a sta bude kad mu neka prne ?
NEKAD SU CRNCI SMATRANI PREDMETOM, ŽENE SU JOŠ UVIJEK. DA JE OVAJ UZO CRNCE I PO NJIHOVIM DUPETU UDARO, BIO BI "RASISTA", A KAD SU ŽENE U PITANJU, ONDA JE SAMO "UMJETNIK, PERKUSIONIST".
"il' me zeni il' tamburu kupi, ja u nesto udarati moram" -tek sad ima pravi smisao
Dobar mu ovaj bas bubanj!
I ja bi ih lupkao ali ne rukama,vec prangijom.
fakat ove zene ne zasluzuju ravnopravnost, pa kakav kloc moras biti da ti prodaju ovaku pricu. samo dok se nadje neko i pocne im "usnu" harmoniku svirati il ih nagovori na kolektivno sviranje u "prirodnu" trubu i to sve zarad umjetnosti, haha