Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zagarantovano pojest ce i nju radioaktivno voce...
Čuj ovo proganja je radioaktivna lisica bahahah
Ja sam negdje procitala da je umrla u novembru prosle godine. Hmmm... Da li je ovo sve bilo vrijedno zivota?
Vidis da ona ima djurine kucne carolije i ona ce da ispita da li je radiaktivno. Šta znaju naučnici.
uz malo srece mozda odmah fasuje rak pa da za koji lajk vise objavi i to sranje
Bolje bi joj bilo da to ne čini!
ma uredu radioaktivno, ali sto ne opra jabuku?
Stalker na aparatima.
Neki ljudi se odluče na samoubojstvo skokom sa zgrade a neki ovako natenane fasovanjem radikacijske bolesti
Ovo je stara vijest kao Troja
objavite kad joj bude Dzenaza
moraju je pokriti po glavi ne mogu zaspati od nje svijetli čitavu noć
Došao Mujo s privremenog rada. Dugo ga nije bilo, Fata ga se pravo zaželjela. Nakon ljubljenja i grljenja s svima, kaže Mujo: E Fato, sad navuci zavjese. Fata k' mlažnjak navlači, sva cvjeta. Kaže sad Mujo: Spusti rolete. Fata leti i spušta. Sad ugasi svjetlo. Fata se zapalila, misli si ona, kako će sad bit seksa, kad ti njoj Mujo kaže: Gledaj kakav sam sat nabavio, vidi ga kako samo svijetli u mraku!
Star vic k'o grčka, al me podsjeti :D
Pravila se pametna, vec je ovjerena.
Joj, glupani moji glupi, niste vi za ovo. Djevojka je sve objasnila, al teško pogledati video. Još je na engleskom? Ma ko će to prevoditi! Idiocracy.
kise acisaliii malo kiseeeee
Bio sam u Kijevu davne 2006. godine. I kao i svaki pametnjaković interesovao sam se za posjetu Pripjatu, jer su baš u to vrijeme nekako počele ture. Ali onda mi je momak iz Kijeva koji je radio za istu međunarodnu kompaniju kao i ja rekao da možemo otići. Ali da budem svjestan činjenice da ću za svaki list koji nagazim tamo dobiti bar 35 milisiverta. Dozvoljena godišnja doza tolerantna za čovjeka je 0,3 milisiverta.
@Terra_dementia ne laži