Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve je bilo bolje u vrijeme klikera i zmire, nego u ovo vrijeme facebooka i nozeva...
KLIKERI , CJEPUŠKE , ŽMIRE , GANJE , JANJINE , TRUHLE KOBILE , FUDBALA NA MALE ITD....lijepa stara vremena
Bilo nekad davno, ako opet postane popularno Sony ce napraviti igricu za playstation i nece biti potrebe izlaziti vanka.
nisu krive nove igre, ni računar, naprotiv to mogu biti vrlo korisni alati za povećanje inteligencije, znanju jezika itd. problem je što moderni "roditelji" ne odgajaju djecu samo ih posade pred TV/PC. Pa pogledajte djecu u kafićima tržnih centara trče maltretiraji druge goste a njihovi roditelji se ni obaziru puste ih da divljaju
karas cist pogodak :)))) aaaj klikeri rulez! limuna i narance, granicara, sandokana... igra li vise iko na planeti toga?
mijenjam šestoperca za porculanca, zaintersovani u inbox. Gej stop !!
Ima naftaša ili kako li već se zove :-)
čikim te na dva put :D :D
Ehh kad se sjetim toga... A pogotov onog kad se kaže hopa,pa nema povratka na rošu haha. Divno je to vrijeme bilo a danas se djeca igraju s noževima itd...
Pape june-Avdija i Tino su mi najveci klikerasi!
Dok je bilo klikera bilo je i vrijeme