Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amerikanac imao curu, zvala se Wendy. Trebao je ići u vojsku i znao je da će mu Wendy nedostajati. Kako bi ju pamtio, odluči na racku tetovirati njezino ime. Međutim, cijelo ime se vidjelo sam kad bi racku bio dignut, a kad je spušten vidjeli bi se samo prvo i zadnje slovo, W i Y. U vojsci se Amerikanac ode otuširati i vidi crnju pod tušem i primijeti Amerikanac da crnjo također na rackuu ima tetovirano W i Y. Začuđen upita crnju: \"Zar se i tvoja cura zove Wendy?\" A crnjo će: \"Ma što ti je, ovdje piše: Welcome to the beautiful country of Jamaica and have a nice day.\"
Ma daj ne lazite, cuj Rus a pijan??? Nemoguce...,.
need for speed!
nije to nista ! nas komandir vozi pijan, razbije auto i cak mu ne dadnu da puse u baljon ! da o suspenziji sa \'radnog\' mjesta ne govorimo, oduzimanju tri tacke i vozacke dozvole /za sluzbene aute/ ne govorimo , itd, itd....
To je naš dok je otporan na zimu i batine