Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najgluplje je što država oporezuje dobitnika nagrade. Umjesto da oporezuje zaradu tj. poslovni rezultat lutrije, a dobitnika pusti neka zbog svojih 5 dolara i sreće da osvoji 298 miliona, da uživa. Još lutrija se reklamira kao dobio si 298 miliona, i dadne mu 114. Bolje bi bilo da su proslavili zajedno on i država, država što je dobila 184 miliona i on koji je dobio manje tj. 114 miliona. Debilizam.
Odmah kupio stan u Tibri, s garazom.
Ja ne bih odmah otkaz. Ono dolazis i zaebavas ih, oni kontaju sve kao prije, a ti znas i smijes im se prije nego saopstis😊
God bless king kong from New York :)
aferim "bivši" kolega :)
Bas cudno da je dao otkaz
Cuj nije mogao zavrsiti sa jelom dobro je ziv ostao
Porez je bezobrazno ogroman,ispravno bi bilo da piše da je New York osvojio Jackpot a ovom liku dao dio novca.
@Boba. Tako se umire Muśki..
Haram Haram...Haha. Ali nije Haram.trośiti ih. Neka ti je sa srećom..
@Herzegbosno. Ako ima.rodbine u bosni nehljebovce onda naviće se brzo..
Odkaz dao..jesi fukara..😂.. Ja bi makar odradio joś.mjesec..hahhaha..
Jao poreza i lopovluka.
Ja bi sebi kupio bolji kamion
Vraca se ovaj kamionu za 2,3 godine
Pa lutrija je uvijek bila porez na budale. Uplate djugumi milijardu, izvuce se dobitnik jack pota od 300 miliona i onda mu drzava skine 200 miliona poreza... Ovce procitaju ovakvu vijest pa pocnu da sline i uplate jos vise (iako im je 1.000 puta veca sansa da ce ih grom udarit) lutrija trlja ruke, drzava takodjer, budalama svakako pare i ne trebaju i svi sretni..
Kupi šorc i idi na havaje