Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije žvaka za seljaka pa koliko god imao para..
Hebo ti sve svoje....pa imali oblast u koju se ti ne razumijes.....BEJAGI sve znas
ono kokain posle sudara :D
sve si dobro rekao osim sto se ne slazem da moze birati vec gdje ga odnese ;)
ma che cosa...kako da kacem to ferrari copia cinese... capisce da tutti ...kinezo copy ... tutto il meglio Ciao tutti
pa sto nije pogino, crko dabogda, ovako ce sljedeci put ubiti neku postenu porodicu, a ja sve mislio da sam samo ja hajvan....crko dabogda!
Ovaj auto je mnogo skuplji od 190000.:-D HAhahahahahahahahah
Stara vijest ima hefta. Ferarija je slupao neki DJ iz holandije. Imaju i slike na netu poslije nesrece kako se on, djevojka mu i jos neki lik z.a.j.e.b.a.vaju oko slupanog konjica.
...moj dečko samo voli zadnji...
Meržo j..o ti sandžo mamu
nemojte se vi sikirat,ko je kupio ovaj kupice i drugi :D
@@commi P.S. ...ovo sam "uvježbao" davnih 80-ih, na 1500 sl, sa "stravičnih" 75 KS :)...rus, na zadnji pogon...
@@commi ...da ti olakšam...pogledaj 0:11...tako izgleda kad zadnji pogon zaključi da su prednji točkovi "smetnja" kretanju naprijed...đikansko "stiskanje" po gasu i onda samo mo'š birat u koju ćeš ogradu, lijevu ili desnu...nesretnik je sam sebe zakucao...elementarna fizika osnovne škole, distribucija sila...
. . Ima ovoga dosta .....-na (ZuTube) ....- mozete pogledati...!
...ne razumiijem se u fudbal :)
...vidi "vozača" što lupaju dislajk :))...šumaheri moji, od 10 vas, 9 bi završilo k'o ovaj nesretnik...pogledajte pažljivije, samo će vam se "kasti"...