Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nedavno sam na youtubu pronasao snimku jednog intervjua od prije 45 godina ,rijec je o kanalu s Balkana,onakva dikcija,elokventnost,bogat vokabular rijeci.A danasnje televizije i intervjui blago receno pakao,cast pojedinim voditeljima.
Da je bilo obrnuto vec bi kolega bio bez posla i sikaniran javno....khurWa
Nesposobne treba otpustiti bez ikakvog vikanja.
Sta su se ovo i srbende feminizirali i pozapadnjacili, zene ih uzivo pocele dominirat, smjesno se se desava tebricama u pasaluku
Da je slucajlo lik rekao njoj sutra bi svaka sa ofsrbanom kosom skakala po ulici vristeci o objektivizaciji zena, sovinizmu, feminizmu i svakom drugom izmu za koji su culi da postoji.
Kako bi se sad razni feminizmi i razne zaštite svega i svačega upalile da je ovaj napaćeni Goran ovako rekao ovoj stuhi
Jao, pa sta sad, nema psovke, ljudi imaju emocije, i ponekad je nekome stalo do necega sto vama uopste nista ne znaci. Sasvim normalna poslovna prepirka, sta sad.
Sindrom zmaja od šipova ja pričam.
Nisam ni znao da imam dobrog šefa. Uuuuu
Ovakve samo čamuga čomugom smiri.
koja vijest čovječe...cccc