Kao u ljubavnom filmu
0

Vjenčali se samo nekoliko sati nakon upoznavanja

Sarajevo-x.com
Ova nevjerovatna priča se zaista mogla samo i dogoditi u Las Vegasu. Naime, Britanac je upoznao prelijepu Amerikanku u hotelskom baru tako što ju je slučajno zalio pićem. Nakon toga su počeli razgovarati, napili su se, zaljubili i samo nekoliko sati nakon toga vjenačali.

Samo tri i po sata nakon upoznavanja Nick Bond kleknuo je na koljena i zaprosio Alexu Gabrielson. Vjenčali su se samo 17 sati nakon upoznavanja u jednoj kapeli u Las Vegasu.

Sve ovo zvuči poput neke romantične komedije, no ipak nije holivudski film već stvarnost.

Mladi par roditeljima ništa nije kazao sve dok se nisu vjenčali, a Nick Bond tvrdi kako ga je pomalo strah upoznati punca s obzirom da zna da ima kolekciju lovačkih puški.

Nakon odmora u Las Vegasu Bond se vratio u Britaniju a, njegova supruga, je pak, otišla svojoj kući. Ipak, Alexa Gabrielson je već nekoliko puta posjetila supruga, te će se vjerovatno i preseliti u Britaniju, a trenutno je u potrazi za poslom.

"Dobio sam najbolju suprugu na svijetu. Ja sam najsretniji čovjek", kazao je Bond koji je već bio oženjen, te iz prvog braka ima dvoje djece.

Par tvrdi da su veoma zaljubljeni i iako su se tek upoznali osjećaju kao da se znaju cijeli život.

Ipak njihovi roditelji nisu bili oduševljeni kada su saznali za vjenčanje, te kažu kako je ovaj par donio najgluplju moguću odluku.