Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Schrödingerova mačka
Dusica mala :-( ali ne kontam da niko, ali bas niko nije cuo da mjauce, malo nevjerovatno.
@smiling postovanje gospodicna smiling, da vam uputim jedan lijepi pozdrav, nadam se da ne smetam :) kako ste, sto se radi?
@Juraj.Janošik Pa gdje si ti drug moj, trazila sam te da ti cestitam praznik, pa evo moze i sad Sretan Uskrs. Odpozdrav i za vas gospodine jedan veliki, zar ima potrebe da pitate je li smetate, ne naprotiv dobro ste dosli, uvijek je lijepo cuti drage ljude. Iako me sad ova recenica malo rastuzi, ali nema veze. Ja tako tako, ne kao inace, ali bit ce to dobro. :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
pa kad se macke zavlace u svaku mogucu kutiju na koju naidju. Samo ne kontam kako vlasnica nije skontala da je unutra macka.
@mko onda si dobro prosao jeli i tebe neka zena spasila?.
Jadna cica maca
Da je posta upucena za BiH ova macka bi 9 puta umrla. Dva mjeseca ima kako meni pristize paket narucen oreko ebaya 😞
osam zivota je ispucala znaci
Srce moje slatko hvala bogu pa se oporavila.
@atina ovako su i mene znali zatvorit u plakar, sanduk za posteljinu i druga skucena mjesta
Zamisli jos posalju je u BiH 😂😂 sala mala Nema ljepse🇧🇦❤️