Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogledajte šta se desilo u Detroitu. Amerikenjac je sjeo u auto, nakon što je gepek natrpao eksplozivom i naoružanjem i iz Kalifornije se dovezao sve do Detroita u saveznoj državi Mičigen. U obližnjem baru pohvalio se da je došao da u zrak digne Islamski centar u Detroitu. Sve se ovo dešavalo prošle sedmice, a da li je iko od nas čuo za to? Niko. Zapadni mediji kao i uvijek brzi su da optuže muslimane da su teroristi, a o vlastitima šute i kriju ih ko guja noge! (https://www.facebook.com/photo.php?v=10151946131902589)
Mirsade, to je nama dobro poznato jos pamtivjeka. I za vrijeme Tita su nas ubijali i trpali po zatvorima a to nije nigdje pisalo. Znam iz vlastitog iskustva.
U pravu si, niti je klix niti su ostali mediji prenijeli vijest da su selefije u ponedjeljak ubile 5 kopta kršćana u Egiptu. http://www.al-monitor.com/pulse/security/2013/04/coptic-muslim-clashes-cairo-egypt.html http://articles.latimes.com/2013/apr/12/world/la-fg-egypt-worried-copts-20130413
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gledaj pivskog stomaka :D
pesin debeli xd
Jesam li ja jedini kojem je ovo ''niđe veze''? Ša ovo je klitoris objavio samo jer nisu imali ništa drugo...
vidi se da je dijete retardirano...ovo meni nije smijesno...mali retardirani amerikanac nastao incestom...
Bježi ba !
kako bi pleso uz šabana ahhaha
Zar bi se smjele ovakve gramaticke greske desavati na Klix-u ...:)))) ...... simpatičak dječak.......
hahah klix mi obrisao komentar :D koji su to jadovi JADOVIII zvani "copy/paste" :D
mali ima glavu ko bubanj, mora da mu je stari iz bosne.
Pa dobro sladak jest i nasmijao me ali svako 2 dijete plese ovako , samo et sto neki djecu stavljaju na youtube i odma prave zvijezde od njih ....
Cast malcu ali nista posebno...
al kad napisu ovo "upoznajte...." ospem se sav.....