Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAHAHHAHAHAHHAHA AL KOJE UKAZIVANJE MURJAKA HAHHAHA HEBO TE SPECIAL REPORT WITH TOM CRUISE AHAHHAHAHAHHAHAHAHA
Dobio Playstation 3 i FIFU 14, a nije im'o TV-a... Totalno ga razumijem :)
Svašta...a radnik ono"jo ko će trčati sad za njim..." polako.polako glavonja. zaštizar se ko naši drotovi drži za pendrek, da ga po guzovima nemlati...sve u svemu izleda ko neka zeza...:)
Ni radnik ni zastitar nisu duzni ni ovlasteni da trce za njim, osoba je naoruzana hladnim oruzjem, nazvati policiju i to je to. Zakon se rzlikuje u US od drzave do drzave, u Texasu upucas covjeka bez problema i MORAS nositi vatreno oruzje na vidnom mjestu, po novom zakonu (zamisli covjeka koji nosi preko ramena "kalasnjikov" ima dozvolu za njega i mora da bude na vidnom mjestu) dok je u Washingtonu sasvim druga prica, slicno kao kod nas, procedura oko dozvole itd...