Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamisli kakva je ljudina bio profa kada je ostavio ovako jak dojam na omladinu...
Ja u prvi mah pomislio da ih je ovaj profa lausio pa ucenici plesu od srece.
Zamisli Bugarija ovdje poslati, i dzina bi istjerao hejbet :):)
Svakako bolje od onog sranja kod nas na dženazi il sahrani.
Radi se veličanje žrtve onih koji su preživjeli a bliski su bili onom ko je umro. Umjesto da se smrt prihvati kao nešto normalno. Pogotovo je to neshvatljivo iz perspektive vjernika. Ko vjeruje ne može u smrti nać ništa loše, osim u procesu koji je uslijedio prije smrti, gdje se čovjek patio. A smrt je u tom slučaju pomoć.
All blacks - Haka
Snažno i dirljivo, a bez potoka suza i patetike.. Svaka im čast.. Taj čovjek nije zalud živio, kada je zaradio takvo poštovanje svojih đaka..
Nisu ucenici plesali jer im je drago,nego su time plesom izrazili zahvalnost... Takvih plesova u plemenima ima stotine.. Da su plesali valces ili plesali uz Tehno muziku,to je nesto sasvim drugo..
Jeste za glupane poput tebe.
kod nas degenereci jedva bi dočekali da im profesor umre, kolo bi na sahrani igrali..
tobejarabi