Kolekcija seksualnih pomagala
1
U St. Petersburgu otvoren muzej erotike MuzEros
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh druze, malo nas je al smo 6ovna :D Ziv i ti meni bio, mene takodje obraduje kad procitam pismen komentar i jasno je da ga pise gradski covjek, tj. covjek sa manirima, pa taman da je sa Han Krama.
Prijatelju, hvala ti, taman kad me od svakodnevnice obuzme očaj, kad riješim da više ni novine ni portale ne čitam, naletim na nekog predratnog jarana ili pročitam nešto ovako, pretpostavljam od mlađih ljudi, i to mi vrati vjeru da u Bosni ipak ima normalnih. Ne brini, ovaj tip garant nije ni skontao šta mu pokušavaš objasniti. Što se mene tiče, sve potpisujem što si napisao, znaš kad naletiš na nešto što bi i sam rekao, ali neko to formuliše puno bolje. Živ mi bio!
Je l' to kao sa muzejima iz WW II ali smo zaboravili ko nam je neprijatelj, pa nam sad valjaju austrijske banke? Ili to sto je Meggle njemacki kupio sve mljekare po Bosni? Ili to sto i Italijani imaju Unicredit u BiH? Koji dio nisam razumio o muzejima?
Glupso, ratni muzeji se rade da se ne zaboravi ko ko ti je neprijatelj, da se ne dešava ko danas, zbog upravo manjka sjećanja, da naredna generacija liže šupak tim agresorima.
-Gdje je ovde Eva ..-Gola...! Karizma je crna rupa...!
Kontam samo je l' sad lokalni vehabija izgubio abdest ako je procitao ovo ili nije? Ili kako to sad ide, da li je haram sto ce on ovo komentarisati - a ne moze komentarisati ako ne gleda - ili ovo ipak nije haram (prije je karam, al eto)? A inace, lijepo je ovo, bolje od svakog ratnog muzeja, je6o vas rat.
... kosta kostu na pregibnom mostu ...
Vidi što Kosta Kostu n.a.g.u.z.i!!!
glupost najveca....
ljudi u svijetu izmisle muzej, mi piramide imamo a necemo
treća slika, umirem od smijeha hahahhaha :D