Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@@zajbant sha je ba jahrane, jes to probo pa ti se ne svidja?? .-)) drz se ti speka i cvaraka, najsigurnije ti je!
Ako ti smatraš svinjske koljenice nekom hranom onda šteta za tebe.
Srbobran odavno nosi to ime klocevi bukovi. Izem se na vaše poznavanje geografije.
hahaha, objasnjavaju gdje je mjesto turija a onda spomenu srbobran. eto kao svi znaju gdje je srbobran. hahaha. ja znam da je donji vakuf pod chetnicima nosio to ime, ali izgleda da se odbrana srbije pomjerila u vojvodinu.
ahahhaha. MMMMMMM.
jel to od izetovog krepanog krmeta
Da se zalozimo malo, mmmmmm...........
gdje je srbobran,koliko znam srbi se brane u hagu
sad mi moshnjakistanci treba da im uzvratimo sa jednom adekvatnim rekordom. recimo mogli bi napraviti najveci cvarak na svijetu......ili isjeci najvecu staflu slanine ili....napraviti najvecu porciju sviinjjsskih koljenica na svijetu. mogucnosti su neizmjerne.