Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gola gola skini mi se gola
Čudi me da se njima nije rodilo tele sa 3 glave :-)
Razlika izmedju ovog teleta i predjasnjih komentatora je ta sto se priroda poigrala sa teletom, te se isto rodilo sa anomalijom. Poneki komentatori su se rodili takodje sa \"dve\" zdrave glave ali je prva sektaskim ritualom uz urlikanje o.bre.zana; druga je sektaskim ritualom indoktrinirana do te mere da joj nema spasa ni maljem. Bure ladne vode pa na glavachke, dok se ne prestanete koprcati.
Eto, postadoh ja BABO i u Srbiji.. BIH4EVER
Bas je blentavo neko tele, kako li je ovo iz pck@e izaslo. Zamislite kako bi se indici furali na ovo.
To je srpska krava sa srpskim poreklom :D
ove anomalije se jedino desavaju \'nebeskom narodu\'.... to se zove prokletstvo..?
KO KAZE DA NISU SRBE JUNACI ITEKAK JUNICA SA DVE GLAVE HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAH
moze jednu glavu da da premijeru dodi ljpsa je od njegove
evo dodikova krava........
kod nas samo Mile ima kravu i neda nikome da je gu.zi. Ljubomoran je nas Mile, ali mi ga opet volimo :-)
T O M A H A W K fiiiiiiiiiiiiiiiiijjuuuuuuuuuuuuuuuuuu BOOOM oh pa stavili smo i osiromašenog uranijuma... ma nema veze, treba to malo začiniti, ipak su to agresori
Bice kod Murata Sabanovica u kafani:Kupis glavusu dobijes drugu besplatno.
kako bik nepoznatog porjekla bog vas yebbbooo, pa nije valjda redaljka na njoj bila? cccc...nisu ni krave sto su nekad bile.
Orao pao, prijem. Prijem, orao pao , nastalo tele,prijem.