Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Baby.. sto se tice stipkanja-hodanja i licenciranja, veze s vezom, ali kinezi su ipak kinezi i moze im se, a imaju ono sto mi nikada necemo imati, a to je postovanje i razumijevanje prije svega. Slazem se da treba uvesti casove OSNOVNE kulture (a NE hodanja, ima vaznijih stvari od hodanja!) da djeca nauce nesto, ali od ovakvog POKVARENOG (suvise blaga rijec) sistema u drzavi, tesko da se moze bilo sta nauciti ili u necemu traziti poboljsanje i napredak. Podvlacim da je skolski program zaostao u osnovi samoj, jer ljudi jos ne mogu da razmisljaju dalje od olovke-papira i krede-spuzve! Jos se nismo odmakli od komunisticko-socijalistickog nacina razmisljanja u tom pogledu a o profesorsko/nastavnickom odnosu premu uceniku i obratno.. VAN svake pameti. Iz ovog mozes izvuci zakljucak da djeca dolaze s raznoraznim orudjima na casove sto je ocita posljedica svega navedenog. Roditeljski ODGOJ utice jako mnogo, znaci i do roditelja je, zato sto roditelj ne zna ni gdje je, ni sta njegovo drago dijete radi, cista roditeljska GRESKA! Blago djeci sto imaju takve roditelje :) Mind blowing paralela - dok kinezi dobijaju licencu za hodanje, kod nas NE dozvoljavaju djeci da idu u skolu - ili da budu pod istim krovom.... a da ne pricam sto djeci pricaju/uce nebuloze o novoj bliskoj istoriji i prekrajaju djeciji svijet uzduz i poprijeko u kojem zivi jedna nacija pod jednom skolskim krovom (cisto da napomenem da ni fasisti nisu drugacije razmisljali) a tesko ko da se poceskao po zadnjici za to! I da napomenem, zasto je, DUGA tako lijepa i privlacna... ima spektar boja! Ljepota je u razlicitosti, ali to kod nas NE kontaju!!!! Slijepi smo! Zbogom pameti.. odoh na MARS! :) Pozdrav svim Gradjanima BiH :)
znam vjeruj mi..krenuvsi od izgradbnje novog plana i programa p anadalje...kada kazem novo-mislim totalno novog!!! ostalo ne moze stati na ovu stranicu sta bih trebalo, ali sta cemo kako je tako je, navikli smo da prihvatimo kako je i bez promjena, stagnacija i to je to!! pozz
Nazad idemo u svakom pogledu...Kinezi su za nas carevi kulture mi postajemo debolna nacija jer pedercici i kurvice vecu osnovnim skolama pokazuju svoju veliku kulturu....dostojanstvo nije prioritet vec vulgarnost i kurvaluk!
Znas li ti ko\'lko drugih stvari se MORA uraditi sto se tice skolovanja? Mislim u nasoj drzavi..
svaka ima cast...i ja bi to uvela u nase skole, plus pristojno ponasanje, a ne kao stoka urlanje, pa cak i bilo je slucajeva da ze s nozem na casu pridje prof. da bi mu zakljucila dvojku iz matematike ili ce je navodno ubiti!!.... I DA TO HODANJE I PRAVILNO PONASANJE CE NAM TREBATI U ZIVOTU, A NE ONO STREBANJE PO CIJELI DAN STO POSLIJE NARAVNO ZABORAVI, NPR IZ GEOGRAFIJE U OSNOVNOJ SAM MORALA ZNATI KOJE RUDE POSTOJE U bIh I KOLIKO TOMNA GDJE, DEBILIZAM, OD SKOLOVANJA....ali bolje prihvatiti, kada ja licno ne mogu promjeniti, jbg! pozdravljam ovu odluku!
koji debili covjece...granici sa degenerizmom