Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo
"Okupljeni su također ponudili različite usluge: instrukcije iz jezika..." Buvljak? Hmmm. Nemoguce je da ne postoji neka prikladnija rijec za ovakvu manifestaciju.
usrane gaće su jako povoljne.
NARKOMANSKO SAKUPLJALIŠTE U KINO SUTJESKA
Ona ruševina? Ovo je kino Bosna, bivše 1. Maj, zadnje utočište urbane raje.
nudim rs za rahatluk od 250 grama a presjedništvo dajem u kpz uz moju doplatu pride baja iz laktaša as onu ćopavu dušanović majku bi dao za džaba istrosena je.
Ovo bude i nedjeljom na autopijaci, samo sto dole traze po 1KM
Cuj odrzan, sto niste pisali prije da znamo da ce biti odrzan.
Uze mi komentar. 😸
ETO,JA BI PONUDIO NA BUVLJAKU (JER MI NISU POTREBNI): MILETA,BAKIRA,DRAGANA,FAHRUDINA ITD. PA ONE UHLJEBE PA KRIMOSE. I DA IH NOSE U TRI PM
Nemoj ih poklanjati, vec malj pa u glavu. Nemoj nikom uvaljivati to smece.
@.iggy.is.back. RECIMA DA IH DAMO ZA RECIKLAŽU,PA KO ŠVEĐANI DA SE GRIJEMO ZIMI.
KOja je adresa, imam par čarapa da udjelim.