Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebace prst guzici svrbljivoj.
I ja sanjam da se popnem kod kone na Venerin Brijeg , al uvijek bez uspijeha. Ako ništa makar su mi svi prsti na broju kad se probudim ,..,,.., :)))
Give me 1 !.
Steta sto nije uspio, to mu je bio zivotni cilj bilo bi fino da ga je i ostvario. A nesrece se desavaju, cak i kad si kod kuce, nema neke razlike.
Ma ne izaziva sudbinu, covjeku bio to zivotni cilj, kao recimo nekome zavrsiti fakultet.....ili bilo sto drugo. To hoce da uradi i gotovo. E sad sto su uslovi malo ekstremni, e tako je kako je. ;-) A to s prstima se moglo vrlo lahko i kuci desiti, na bilo koji nacin. :-) Kako si mi ti Ado, sto ima kod tebe...?
Fino bogami, sto je ovo svi odmarali samo ti Smiling radi, pa ja. ;-) E pa sve je u volji, da je tesko, pa jeste a mozda i odustane od tog svog nekog cilja i onda si ti dobar za 100€ ;-) Ma jok mene ti niko ne dira, osim ovako privatno hahah Sala mala ne zamjeri, jutros sam jezik bas pustila. ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ma kakvi japanci,bosnjo na -20 se tetura u znojavoj potkosulji,sa stomacinom i sarajevskom,uz to yebe mater svima-spreman na direktan okrsaj...
"Ko se maca lati, od maca i nastrada."
....planinarenje, najgluplji sport ikad!
Zbog?
Komi je planinar
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
K'o da si mi neke cini bacila k'o da si me nekako zacarala ne smem drugu da pogledam ubice me grom ako nije sve po tvom Ref. 2x Trezan, a za sebe ne znam trezan, a opijen tobom trezan, k'o na silu vezan ne znam da ti kazem zbogom
Boze, kako godine lete Boze, juce bila si dete danas, mlada, prelepa zena za ljubav rodjena Boze, ti mene zoves na pice nemoj, bicu ti bolno otkrice nemoj, ne trazi ljubav od mene ja nisam sreca za zene Ref. Do zore rade klubovi drze ih moji drugovi na racun moga imena sva su ti vrata otvorena Do zore rade klubovi idi, zavedi pola grada a ja cu biti covek iz senke koji te cuva jer jos si mlada i lepa do bola, lepa do bola
što bi rekli mostarci "drama burazzeru"...