Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najsmješnije je da komunizam propagira jedna Kina, čisto kapitalistička država koja je uzela samo komunističku političku filozofiju... i gdje ima više države nego u Americi...
U subotu sam prosao pored njegove kuce u Trieru u kojoj je rodjen :).
Nisam volio onaj marksizam u školi. Uh ne znam šta mi je bilo teže razumjeti ili Marksa illi profesoricu. Besmisleno utrošeno vrijeme
komunizam i ostale bajke za tinejdžere
Napišeš teoriju koja nema ni teoretske šanse da funkcioniše i podignu ti spomenik....🤔 imam odličnu ideju....
Poslije Komunizma Zajednice dolazi privatizacija Kapitilizam.
Rusi su kolektivizacijom farmi izgladnili 7 miliona ukrainaca. Maova Kina je ubila vise od 45 miliona ljudi. Cehoslovacka je agrarnom reformom napravila od svakog cetvrtog stanovnima zemljoradnika. U Laosu 80% stanovnista uzgaja rizu za zivot. Treba doci pameti i sagledati cinjenice, komunizam ne funkcionise.
Juncker spricht bei Trierer Festakt zu 200. Geburtstag von Karl Marx https://www.epochtimes.de/politik/deutschland/juncker-trier-festakt-200-geburtstag-karl-marx-kommunismus-sozialismus-kritik-geschichte-statue-china-a2416855.html Predsjednik Europske komisije Juncker bio uvodnicar na obiljezavanju 200. godina od rodjenja Karla Marxa.
Marksizam je slabo kopirano evanđelje
Fu*k Communism
Njemci ne vracaju poklone da su goovno poslali ovi bi prihvatili
@VelikiMahnitu Nijemačka
Misljenja sam ako Rockefeller family podrzi ”Bitcoin system” da nam slijedi monetarna revolucija odmah uz bok sa tehnoloskom ”Artificial intelligence” a vrlo moguce i socijalnom revolucijom...u svakom slucaju zivimo u vrlo zanimljivim vremenima :)))
@CoOpEr_No1 Mogu ja biti svasta gospodine ali naivan nikada :)
Zabranjivati fašističke spomenike a dopuštati komunističke a i jedno i drugo zlo, čak je više ljudi stradalo pod komunizmom.