Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slicnu ideju smo, Bero i ja, imali prije vise od 10 godina. Samo sto se za razliku od ovih tegli za zrakom, trebao nalaziti PRDOA. Tehnika ispustanja trbusnih gasova u teglu ostat ce sad za sad tajna, ali mogu reci da je vece nakon tetovskog graha, najbolji ucinak i PRDOA dobije svu svoju potrenu aromu. Koristenje PRDOA nije ograniceno na doba dana ali se preporucuje tri puta na dan.
Britanci uvijek pokusavaju nekom prodati muda za bubrege....
joj ,nama vec 18 godina ,nasi politicari prodaju maglu.......
OVI SU LUĐI OD NADREALISTA :)
unio sam tacnu sifru je..m vas u usta
Da barem upakuju miris rostilja ili smrad neke dobre koke.
Preko fondacije \"National trust\" moguće je nabaviti tegle u kojima se nalazi po 0.42 grama svježeg zraka. 0,42 grama??? Ko je ovdje lud???
yup poceli su i zrak prodavati cc
ja budala.... porez na budale dodji te u bosnu i disite:D
Slična stvar se u Hrvatskoj prodavala po Zagrebu 91. godine, samo je u toj varijanti bio\"Čisti hrvatski zrak\"...