Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko neće smijeti preko njega preći!!!!!!!!!
taj most je vjerovatno beskonacno dug
natjerao///Chuck Norris je natjerao Zdravka Mamića da ne psuje.
kada chuck norris skoci u moravu,sa svoga mosta,on se ne skvasi - morava se nachucknorrishe.
@rbin sjećam se kad ste 1992 i 1993 govorili na radiju kako ni jedan nemački avion ne sme da pređe srpsko nebo aahahahahah To je bilo vrijeme gebelsovske propagande Nebeski narod, miroljubivi narod, srpska nejač u ustima lavova iz Pionirske doline i tako tih vaših laži. Međutim nemački avioni su vas 1999 malo posetili i vaše srpsko nebo, pa ste pevali Ne damo mostove, dok su vam most po most nestajali. Evo ja te pitam: Gdje vam je tad bio Bata? U podrumu jel de ahahahahahahah. Srbi su imuni na sankcije ahahahahahaha
Dobar je Cak, dobar. Al\' da vi vidite most Bate Živojinovića u Kini. Do sad ni jedan njemacki turista nije smio prijeci preko njega ;-)
Ortodoxni majmuni nece vam ni Chuck pomoci kada dodju Zmajevi od Bosne
chuck norris is sooooooo overrated
Chuck Norris objavio rat korupciji. Chuck Norris ostao bez vlade...
predlazem da Bosnu i Hercegovinu preimenujemo u Chuck Norris... i niko nam nista nece moci :-D
\"Želio bi zaraditi novac, ali ne želiš ici na razgovore? Želio bi slobodu ali ti je potreban stabilan prihod? Želiš ostati kuci da ti ne izostane zarada? Uciš ili si trudnica, ili ti je samo potreban novac? Onda ti je ovaj posao odgovarajuci. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi od 1000 -3000$ mjesecno. Ako imaš više vremena, onda i više. Šta ti je potrebno: računalo, internet, minimalno znanje rada na računalu, ostalo vec zavisi od toga koliko si ozbiljan. Nije MLM. Za opširnije informacije pošaljite mail na slijedecu adresu: [email protected]
Most \"Chuck Norris\" U novinama: \"Projekat je u potpunosti uspješan. Preko Chuck Norrisa svaki dan voze teretni kamioni i uopšte se ne vide znaci bilo kakvih slabosti.\"
Chuck Norris-a za predsjednika
Taj most neće biti izdignut... Biće položen na zemlju a voda će da bježi od njega...
Jest most ce nositi ime Chuck Norisa ali Chuck noris je prije svega taj most donio tu
i cak norisu se ovo sviđa!?!?