Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne pricam ja o informaciji, vec o selekciji informacija i o onom sto se plasira u javnosti... AKO SI FILOZOF ONDA BI TREBAO RAZMISLITI O MOM PRVOM KOMENTARU A I O OVOME. POZ.
Ako vam smeta nemojte komentarisati članke. Bruno jeste gay. Sve što vam ne odgovara čuvajte za sebe. Ima ljudi kojima leže neke informacije.
kad se nepise o Bar Refaeli onda je tu Bruno 7 dana pa valjda opet vjesti Bar manekenki :)))) da nije smjesno bilo bi zalosno...
onaj mi gore, lici na pedera
Ok, i? Ovo bi kao trebalo biti interesantno, jel\'?