Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E baš mi čudno da neko i ovdje nije spomenuo dron :) Hajd fino.
Koji kontrast.. Letiš, ljuljuška te vjetar.. Oko sebe vidiš naizgled beskrajnu širina neba, a ispod sebe male mrave zaokupljene svakodnevnicom.. I paf, onda sletiš, a dočekaju te ugažena zemlja i beton okruženi zidinama, bodljikava ograda i naoružani, napeti ljudi..
Kako si to sve lijepo opisala, super. :D Opet su imali srece u nesreci, jer su zatvorenici bili u svojim celijama. Zamisli da nisu. Veliki pozdrav za tebe, lijepo je sto si opet tu, zadovoljstvo je citati tvoje komentare. ;-) :-*
Da, baš si dodala ono što je bitno.. Da je dvorište bilo puno zatvorenika, veliko je pitanje šta bi onda uradili čuvari.. Baš sreća u nesreći. Hvala :) Pozdrav i za tebe, a i kod komentara je ista stvar.. Redovno tvoje pročitam sa uživanjem, kada ih primijetim :)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
U Indiji zatvaraju i kamile jbt :)))))))))
ocigledno se zamjerile sa kravama