Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde što nadrogirana budala želi pažnju za svoje fotografije ali ne kontam Klix?
Meni se čini da joj nos fali
kupi si novi aparat za slikanje, taj izgeda nije ok, jer je to blijeda slika te debele cure u rozom duxu dok je bila u pokretu , normalan efekt kod aparata za slikanje kada su osobe u pokretu , ... debil glupi.
Bez veze,to su staklena vrata otvorena prema ''naprijed'' i na njima refleksija posjetilaca preko puta.Fino se vide dvije siluete jedna je viša druga manja zbog toga sto stoje na stepenicama u različitom nivou.
Uspostaviće se kasnije da je to turistički vodič porijeklom iz Bosne i Hercegovine,došla 1992 u Irsku,samo nijemo promatra kolonu.
Ako je ova djevojčica duh onda nije sama, jer pored nje s desne strane (njene lijeve) ima još jedna silueta, al' se samo glava vidi. Buaaaaaahahahaaaa
Thomas Beavis (21) iz Lewishama ne jedi gov.a, burek 2KM
Bejgi mu se prikazala
Naci ona je budna, sad je samo pitanje vremena kad ce ustati hahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
pa sta sad? i kod mene zivi jedna duh-djevojcica, ponekad pricamo o zivotu/smrti i tako to..ona je moja bff.
bgm ti promjeni dilera
jeste..i meni kaze da napravim fb- i twitter profile, pa da mozemo staviti svoj selfie..ponekad je i dosadna, mogu vam reci..uh, procitat ce ovo, znam ja nju, sve bi da zna :D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)