Prvi "nesretan dan" ove godine
0
Trinaest činjenica i zanimljivosti o petku 13.
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nama u BiH je svaki dan petak 13....takav nam grah pao...
Seru baa .. obican dan k\'o i svaki drugi ! :)
Pametnjakovic: Prvo lose kontas. Ako kazu da neke zgrade nemaju 13. sprata, vjerovatno se radi o tome da te vece zgrade preskoce taj broj (btw: meni sretan broj) i idu odmah na 14. Znaci na 13. spratu nema stanova. Razumijes?
Nikad neću zaboraviti ovaj petak 13.
Petak je moje najdraze vece..jer me moj dragi...
... a inace se PRAZNOVJERNI \"novinari\" obavezno pro.se.ravaju TACNO na SUBOTU 14.... i to o PETKU 13... \"Interesantno\" i jako \"zanimljivo\" ovo PRAZNOVJERJE koje sire i podsticu inace \"novinari\" kojima se to obavezno dogadja na SUBOTU 14, dan PRAZNOVJERNIH....
Ja nikad neću razumjeti ljude koji imaju strah od broja trinaest... Brate dragi, broj k\'o broj! A ovo da neke zgrade nemaju trinaestog sprata je moguće samo za zgrade koje imaju MANJE od trinaest spratova... Ako ne PIŠE broj trinaest, ne znači da sprat ne postoji i joooooj iznervirah se ovdje, ne mogu da vjerujem kako su ljudi glupi!
poserem se na petak trinesti
koje gluposti Bože sačuvaj
brao sake maca spasio si nas :D
ziku bilo 13 komentara, ali sad je 14 dobro je :D
Reper Tupac Shakur proglašen je mrtvim u petak 13. 1986. godine. Zanimljivo da ga je neinformisanost-x.com proglasio mrtvim 10 godina prije nego što je stvarno bio mrtav. P.S. Valjda 1996
13 - sve broj iluminata..valjda ima neke veze s time! Inace zaboli me za petak 13.
tupak pravio hitove osamdesetih!
isti dan jeb.en dan
ISTI DAN DRUGO SRANJE
sranje svaki dan je isti glupost