Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dude, RUN !!!!!1
ja sam se rasplakala <3 reci momku da me može ako oće oprašit
treba uvest opciju na klix da možeš izbristi komentar onoga ko ti se nakaći na tvoj komentar
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Hocel meni koja dvicu obljepit ovako?
Voli ona njega ko Bajro mater, auto ona voli :)
E jest i auto za voliti
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
ma ovo je vlasnik ovog vozila pisao svom autu ...kakva cura i bakraci
Tolika ljubav je upucena prema autu. Dizala noge visoko u zrak,pa hoce jos.
Bolje da sam s frendovima pio rujno vino, nego tebe kurvo vodio u kino
ako lik ikada pozeli da je otkaci, blago receno - nayebo je... ko je u stanju ovako dramaticno iskazivati osjecaje, taj je u stanju od svake emocije napraviti dramu... zamisli da lik sutra drugu pod ruku provoda po korzu... bilo bi krvi do koljena... meni licno je ovo too much... i ne bih se osjecala lagodno pored takve osobe... imala sam priliku upoznati par ovakvih ljudi i vrlo, vrlo, vrlo je tesko kutarisati ih se...
Normalno, danas te voli do neba, sutra već vodi drugu za ruku, nikad ne znaš. Ništa nije vječno i nikad ne znaš kad će puknuti, ne možeš nikoga siliti da te voli zauvijek i zato se nikad ne treba ovako ponižavati.
ama lino-lado (btw nik ti je njami :))) mmmmmm) ni u cemu ne treba pretjerivati, pa tako ni u iskazivanju emocija... nije meni toliko problem ponizenja, koliko je meni sumnjiva psihicka stabilnost osoba koje su sklone ovakvom dramatizovanju i pretjerivanju u ispoljavanju emocija... brrrr meni je ovo mini horor... a za to sto si rekla... :))) znas, niko od nas nema dozivotnu garanciju ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
zasto muskarci prde vise od zena ? razlog je jednostavan ...zene nemogu da sute dovoljno dugo da bi nabildale pritisak u njima
više bi on nešto drugo cijenio :P
wtf?
ovo suze mercedesice? :)
Ili ja gledam previše horora, ali meni ovo ne djeluje baš normalno....
a ni meni, brate... ja bih se lijepo ustravila da me neko ovako spopane... neka, hvala...
Ili je u pitanju teško ponižavanje, jer koliko moraš nisko pasti da to napraviš i ne imati samopoštovanja ili bolest, kako god okreneš ja bih na mjestu ovoga bježala što dalje...
Tako je i moja djevojka izlijepila moj najnoviji Ferari sa: "Volim te", "Prvi do srca", "Moje najdraže", "Za tebe samo znam"... Nisam mogao podnijeti konkurenciju, pa sam prodao Ferari, vratio dug i kupio polovnog Fiata. Ta moja djevojka je sada bivša. Sad je sa novim vlasnikom mog Ferarija.
Voze se momak i djevojka u BMW-u kad najednom momak zaustavi auto. Momak : Moram nešto jako važno da ti kažem. Djevojka : Šta ? :O Momak : Ja sam kriminalac. Djevojka : Šuti, prepade me, mislila sam da nije tvoje BMW.
Lijepo
Sto neka ovako ne izlijepi golfa 2 :P
ovo neki zenski manijak ili ti ga manijacica, ja bi pobjegao od nje.. ovaj kad se bezveze, mahinalno okrene za nekom drugom, iskopat ce mu oci odmah..
već vidim, prikolica koja mu 24 sata puše za vratom, ne može ni na wc da ona ne viri kroz ključanicu, sick, sick...
samo druga drzava mu je lijek, inace ga je na*ebo ko zuti..