Tajlanđanka oduševila svijet
0
Transeksualka pjeva i muškim i ženskim glasom
Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ja bi nju/njega veoma rado \"pokupio\" :) Ljepši je od ovih mahaluša koje svaki dan gledam po ulici,i koje su sve samo nisu ženstvene.
a bas je slatka ili je sladakxD dunno hahha
prde u fenjer...
Joj komantara... čuj odrezao ćundaru, ko odrezao ćundaru ? Kakvo podvrgavanje hormonima i terapijama ? Čuj derpe... Znate li ljudi šta je transeksualna osoba ? Očigledno nemate blage veze..
Dvocijevka! :D
Nedim jesi li to ti??...
kinezi mrsh u japan
TobeJarrabi
odo i ja otkinut kitu i postati najbolja fudbalerka
cega ces se bolan ne bio paziti? hahaha. ne budi smijesan! pokupis je, ona se skine, ti vidis kitu i kazes.:\" dovidjenja gospodjice, nisam zainteresovan za mudonje.\" i vozdra. nikako ne razumijem cega se vi to bojite? vlastite seksualnosti mozda?
jbt... nikad ne bih rekao da je transeksualac... treba se paziti !!!
hocu je u svom bendu! :) p.s. joj ovih primitivaca kad se pocnu javljat i pisat kako gej ljude treba pobit. Jadnici primitivni, manite se interneta, previse je to napredno za vas. citajte s kamenih ploca, u tom periodu otprilike vam je stao mozak s razvojem.
ma ja bi ovo tresno u bulju. rupa je rupa
Moja katarinice i ti se zbog tih brkova,brade i tapiserije po prsima i leđima kriješ ispod muške majice
Pustite cojka, vidite da je samo u virtuali musko :)))) A kad izadje na ulicu jadna pepedepercina koja se mora skrivati ispod muske majice lol
Mišu jedan,nisi se bunio sinoć kad sam ja štrcao po tvojim usnicama hehehehe
@@@pedderccino volis li kad ti strcnu malo na usnice hhehehe