Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mlada bez gaće po kući.. Razrahatila se..
@mimi1 meni je bas fuj..,,podvuci neku granicu, koliko god da te neko voli....ali svakom svoje , sto se kaze
@pile upravo tako drago pile 🐣.. 😁..razumijem ja da na oni žele biti otpušteni totalno, brak, fazoni.. ali brate ne želim te gledati dok seres..😂
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
pazi mlada da ti plombe od smrada ne ispadnu
ona ceka da mu opere guzu
On kenja, a ona pere zube? Kakav kretenizam. Sve za svjetsku slavu.
Meni ništa gore u vezama i brakovima nema od tog da partneri vrše nuždu jedno pred drugim,pa makar to bila i mala.Nekako mi je to odraz kulture,odgoja i higijene a i poštovanja prema partneru.Prije par godina bila sam u vezi nekih osam mjeseci,i frajer je pročačkao nos dok smo gledali film,ajde prešla sam preko toga,kontam bilo nonšalantno...Međutim kad je vidio da se ne bunim na kopanje nosa počeo je i prdit' ko konj!
Brate mili valja se meni naložit na tebe i imat seks a to ne mogu jer mi u glavi odzvanja tvoj prdež!I tako,ostavim momka zbog prdeckanja...A i nije bio Bogzna nešto:/
@DobrinjaZzZ SEX s momkom ? Ako si ih imala nekoliko znači sex sa nekoliko momaka !? Za takve žene svugdje u svijetu se koristi jedan zajednički naziv , a ja ga sad ne bih spominjao. Zar ne ?
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
ooo pa vecina ovdje nije vidjela druge slike.i nemojte ispast ce vam oci.
Izgleda da nisu.😄
zaključak "ljudi se lako 'zaraze' "
zao mi cukija oci mu ispadose od smrada hehehe
Slike promovišu gay populaciju. Kao da je njih 50% od ukupne populacije bilo koje zemlje, a ne 2% ili čak manje od 1% u većini zemalja. Ne znam zašto, ali klix u posljednje vrijeme sve više promoviše ovakve vijesti. Potpuno pogrešna stvar. Kao da je biti gay nešto normalno. Ma marš.
Jbg, i šta sad. Modni časopisi promovišu silikonske šmizle kao da je njih 50% od ukupne populacije bilo koje zemlje, a ne 2% ili čak manje od 1% u većini zemalja.
@fascist2 To nije tačno, niti je to dvoje uopće slično. Puno češće se promovišu prirodno lijepe djevojke, a tome još, silikonske šmizle koliko god to bile, produžavaju vrstu i ne šire spolno prenosive bolesti.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ako je ovo brak, da vrijeme provodimo zajedno u hali i još da jedno sere, a drugo hoda bez gaća, ne hvala. I u braku treba imati dostojanstva....
Dostojanstvo u braku je vezano za sve vise nego za halu. Ako nemas dostojanstva u ophodjenju prema zeni(i obrnuto)onda u hali imao ili ne imao,svejedno..
Kako izgleda dostojanstvo u braku? otprilike ovako :-) ... "zeno, odoh na pivu ..." kaze on. "ne mozes, ne dam !!!" kaze ona . "e, bas idem !!!" kaze on i dostojanstveno zalupi vrata za sobom, znajuci da iducih 10 dana minimalno nema seksa ... bar ne sa zenom :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ima li neko da se slaze da autora treba objesiti na zid umjesto slike
vlaška posla... ovako vlasi zive aaa zato se ljute Smrdi (Cetkici) sto ih je reis nazvao vlasima...
ovi nisu normalni...........
slike 6 i 7 ne valjaju nista
Dok frajer u ruci knjigu drzi kenja ocito. A moguce da ni papira nema pa ce dobro doci za obrisat se :)
Nešto nisam siguran da li odsjaj žene i njegove knjige u staklenom paravanu lijevo i perspektiva u ogledalu odgovaraju uglu iz kojeg gleda posmatrač, ali možda je do mene. Inače je slika super.
ne samo da odraz ne odgovara nego je nemoguć. ovak izgleda kao da je treća osoba prisutna....
@SheRains ja se sakrio u kupaonici, tresem mu ženu kad ode na teren
Kod nas narod ne konta šta je in.dok skontamo zaratit će se opet. Mi smo lijepi pametni pobožni njegujemo kult čistoće i lozimose na nazadnije od nas. Dok u isto vrijeme vene sječemo na iPhone Samsunge i slično naprednog svijeta.