Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Laz i propaganda. Ne treba 'aplikacija' nego kucni odgoj kojega sve manje ima jer ti isti koji promovisu 'aplikacije' podrivaju tradicionalnu porodicu svojom propagandom i hoce da zamjene ljudski razum nekakvim 'aplikacijama.' Kus, pogani sotono!
Mora pitati i za slobodno mjesto preko aplikacije umjesto da koristi govor.
..ne treba ti aplikacija, siledžijama odmah kamenom u glavu, kakve aplikacije i bakrači
respekt. Svidja mi se sto se potrudila na tu temu ali vise i aplikacije.. Samo prave retarde od djece,ne znaju se ni igrati zbog tableta i mobitela.. Samo ce da se vise zaradi na naocalama u optikama zbog tehnologije!
pa vidi se da bez aplikacija nemogu ni jesti izgleda.....
Kakva je ovo ljepota,ni ja joj ne bi prisao u skoli za rucak odmah bi shvatila da sam se zaljubio u nju.
postavi nam svoju sliku prikazo
@bosnian1946 Izgleda dam sam pogresno napisao pa minusi.Ono sto sam htjeo napisat jeste da je stvarno lijepa i da jo ne bi prisao,i da cure odmah svate da si se zaljubio u nju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
svaka cast natalie..........razmisljas ispravno i unaprijed.............i moram dodati da si prava slatkica