Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ništa bez degeneka... čij male, dovodi mudonje u kuću hhahahahah, ja roditelja i govana....
...labilan karakter + medijsko trovanje = potencijalni propalitet...
BOLESTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
Tako bih je naLemao pa makar i r.obijo. Ne prolazi to kod mene sto si zensko. Jedna b.alavica koja tek iz pelena izasla da kaze da ne postuje roditelje i jos se pocela k.urvat. Je.em ti danasnje vrijeme i djevojke. Da sam ti ja otac nebi meni mjesec dana izlazila vani.
Po čemu zaključujete da je mu.slimanka???? Po imenu???? Istražite malo porijeklo tog imena... Što se tiče komentara Penha- današnje cure nemoralne, današnji momci su takođe nemoralni, umjesto da se žene sve žele proživjeti, i onda se žale što za brak nema NEVINIH djevojaka, a te iste djevojke su oni probijali. FUJ.. a za d.e.bile koji \"zovu\" djevojke na druženje, ne trebaju spominjati niti precizirati niti jednu monoteističku reli.giju, jer nijedna v.jernica neće pristati na takva druženja. I još nešto zar ne mislite da je nezrelo i djetinjasto davati nadimke, i pisati u ime nekih osoba sa visokim funkcijama, kako bi to u konačnici izazvalo neko razmišljanje ili, još patetičnije, smijeh ?? Užas koji odavno nisam pročitala -.-
@Zivko Josilo da treba je razapeti.ako si pratio skorašnji slučaj momka iz tuzle koji je za sex sa petnaestogodišnjakinjom na norveškom turističkom brodu,a u američkim vodama,dobio 10 godina zatvora. većina koji prekrše ovaj zakon ne bude osuđena,ali oni na kojima se kola slome,popuše za čitav život. nego,uključite mozak,svi vi koji tako razmišljate...
Cuj djevojka ima momka ?? Grozno,treba je odmah spaliti i razapeti. Prije toga je treba umotati i staviti elektronsku rukavicu. Americki red necksi su po zaostalom mentalnom sklopu najblizi primitivnim muslimanima.
rano se proku.rvala
EVO TI DANSNJE OMLADINE NEMAJU NIMALO SRAMA BLAGO SE VASIM RODITELJIMA
Ovo su sigurni doseljenici iz Saudijske Arabije. Vidite kako muslimani ugnjetavaju žene, čak i na zapadu. Nek se ugledaju na komsije amerikance malo. Dođite kod zapadnjaka muslimanke da vas oslobode nemorala i besčašća.
Ma glupost... samo da se paznja privuce... white trash...
samo mi nije jasno kako su je natjerali da stoji tu sa znakom???????
treba njoj bosnjacka prangija to je lijek svega
Gluposti, trebaju biti sretni sto ima momka i sto se ne satire sa citavom skolom, ne radi nista sto druge tinejdzerke ne rade, ipak ih dole jako svrbi u tim godinama.
A danasnje cure..nemoral.
HOŠ DA PROĐEM KROZ TEBE
Omerhodžić, tražim nejač za kahvenisanje + pipkanje po initimnim djelovima tijela isključivo muslimanske vjere. Lokacija _Gluha Bukovica Šifra _ Ima šljive,biće rakije !!!!