Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislim da su 11.9 Jevreji izvrsili teroristicki napad.. Da li znate da se niti jedan jevrej tog dana nije pojavio na poslu?? ah.. po meni je sva ova halabuka o 11.9 pretjerana,.. sta napali vas jednom.. buhu.. Amerkinaci konstantno vode besmislene ratove.. ljudi pogibaju.. a na Americkom tlu je sve mirno.. fuj!
refrain
Werder jel to ti o nekakoj Genocidnoj tvorvini
Pick,,, Gube na svim frontovima pa su sad poceli napadati dijecu po skolama HAHAHAGHHAHAHAHAHAHAHAHA I vi to komentarisete nemaju vise sta da izmisljaju mamu im fasisticku
werder ja ne bih bila tako sigurna
zalosno je da ameri odgajaju vehabije u sred detriota.. sreca pa je reublika srpska i herceg bosna , vehabija free zone
auu kakva ce tek sada da bude pojacana kontrola u srednjoj jihad skoli
Hajde polako, nadati se novom septembru. Al nadat se sve slobodarske nacije svijeta ili svjesni pojedinci i skupine ucestvuju u tome. Dosta je vise bilo terora demokratije.
Jevreji su terorist?Koji jevreji?
kako bi ja tebi filipovicu slatko j..o mamu samo da znas
jevreji su teroristi. to i ptice na grani znaju..
koliko god se ne slagao sa ogranicavanjem ljudskih sloboda bilo koje vrste, svima je jasno da je amerika takva kakva je po tom pitanju. kada ta djeca sto su nosila majice sa natpisom da je islam nastao od sotone naprave neko zestoko sr**e, zabranice oni i to! ameri su takvi i to treba ili prihvatiti ili napraviti pobunu! e sad, ako si vec arapin ili arapskog porijekla, zivis u americi takvoj kakva je je i nosas majicu kakvu su oni nosali... moras biti teski glupan... ja bih na brzinu mogao smisliti desetak nacina da budem uhapsen u usa i ovo je definitivno jedan od njih
ti si izgleda i sam terorista ili njihov simpatizer. yebo ti bin laden sestru a hefndija Serich mamu.
a kada americka djeca nose majice sa natpisom da je islam nastao od sotone (pogledati prilog na fox news na youtube) onda je to sloboda misljenja. daj ne serite vise o tornjevima i americi koja je najveca sarena laza.
Ti nisi dostojan da zivis na ovoj zemlji koju je Bog stvorio. De krepaj nekako molim te, sam od sebe