"Sve je rekao pogledom"
32

Takmičar "Najslabije karike" nije znao o kome je film "Nedelja", Kojo nasmijao sve komičnom reakcijom

N. O.
Screenshot/TikTok
Screenshot/TikTok
Najavljujući današnju epizodu "Najslabije karike" na zvaničnoj TikTok stranici kviza podijelili su komičnu reakciju Nikole Koje nakon što ranije takmičar nije znao odgovor na pitanje o filmu "Nedelja".

Naime, učesniku je postavljeno pitanje "O kom dorćolskom pjevaču je film 'Nedelja'?", a takmičar je nakon kratkog razmišljanja odgovorio "Tomi Zdravkoviću?".

Kojo je potom grimasama na licu dao do znanja šta misli o ovom odgovoru te potom naglasio da je tačan odgovor Džej Ramadanovski.

@najslabija.karika Lakše je zapamtiti ovim redosledom: “Nedelja” je za Džeja, ponedeljak je za preskakanje, utorak je za Najslabiju kariku. Vidimo se sutra u 21h na @Prva Televizija! 🔗 #najslabijakarika #nikolakojo #prvatelevizija #dzejramadanovski ♬ original sound - najslabija.karika

Mnogima je bila smiješna Kojina razočarana reakcija, a pisali su kako je "pogledom sve rekao".

Podsjetimo, film "Nedelja" premijeru je imao u januaru, a prati životnu priču legendarnog izvođača narodne muzike Džeja Ramadanovskog koji je preminuo 6. decembra 2020. godine od zastoja srca.

Inspirisan istinitim događajima, film donosi priču o Džeju iz najranije mladosti pa sve do velikog uspjeha koji je ostvario.

Lik pjevača tumačio je Husein Alijević, a glumačku ekipu pored njega čine i Marko Janketić, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Alen Selimi, Ana Pindović, Zlatan Vidović, Maša Đorđević, Milica Janevski, Stojsa Oljačić, Bajram Severdžan, Nela Mihajlović i drugi.